Intro > Spatiu
 
Cauta
Spatiu
Dimensiunile incaperii, culorile, gradul de expunere la lumina naturala, si bineninteles, destinatia acesteia, au un rol important cand alegem sistemele de protectie ale ferestrei. Pentru o mai buna exemplificare va recomandam sa accesati Galeria noastra de Imagini si sa va familiarizati cu o serie de notiuni privind culoarea, dimensiunile camerei, si lumina naturala.
Iluminatul natural
Este evident ca orientarea unei ferestre si expunerea acesteia catre soare determina cat de multa sau cat de putina lumina naturala patrunde in interiorul camerei. Ceea ce nu este atat de evident este cat de importanta este directia dinspre care vine lumina naturala.
Paleta de culori
Culoarea joaca un rol important in stabilirea atmosferei unei camere. Un sfat: alocati in jur de 75% din spatiu culorii principale (incluzand aici podeaua si peretii), 15 pana la 20% culorii secundare si 10% pentru o culoare de accent. Pentru a mari vizual o camera mentineti contrastul de culoare dintre pereti si fereastra scazut; accentuati acest contrast si camera va fi mai primitoare.
Dimensiuni incapere
Dimensiunea si forma unei camere sunt evident un aspect important de luat in considerare cand alegem un sistem de protectie solara. Iata cateva consideratii generale: sistemele verticale pot adauga inaltime si demnitate unei incaperi, in timp ce orizontalele creaza un mediu informal si relaxat. De asemenea, sistemele de draperii cu falduri pot compensa din rigiditatea design-ului, mai ales in cazul camerelor cu ferestre adanci.
 
Intro
Necesitati
Spatiu
Stil
Consultanta produse
Masuratori si instalare
 
Galerie foto
Va invitam sa vizitati galeria noastra de imagini
Galerie foto
Pe scurt
Gama de produse
Valid XHTML 1.0 Transitional