Intro > Stil
 
Cauta
Stil
Nevoia determina intrebarile care apar atunci cand ne gandim la acoperirea ferestrei: "Ofera intimitate?, Va retine caldura in interior in perioadele reci sau aerul rece in timpul lunilor calduroase? Ce grad de control al luminii ofera?" In dorinta de a va ajuta sa va decideti potrivit importantei necesitatilor dumneavoastra, va prezentam aici principalele caracteristici functionale ale sistemelor oferite de Tehnologic.
Stil 1
Luminozitatea si intimitatea sunt strans legate. Luminozitatea se refera la o stare de spirit. Se refera la transformarea ambiantei si atmosferei unei incaperi. Se refera la controlul si difuzarea luminii. Si mai mult decat atat, poate face diferenta dintre o casa comuna si una extraordinara.
Stil 2
Ferestrelor care sunt mai mult inalte decat late li se pot asocia foarte bine sistemele orizontale, in timp ce ferestrele mai mult largi decat inalte sau care culiseaza sunt mai adecvate pentru sistemele verticale.
Stil 3
Daca aveti ferestre sau alte suprafete care necesita acoperire la inaltimi greu abordabile un sistem motorizat va poate usura manevrarea produsului. Si nu in ultimul rand, puteti dispune de sisteme de manevrare fara snururi, un avantaj pentru siguranta copiilor sau animalelor dumneavoastra.

Stil 4

Iata ce indica niste simple date statistice: 40% din caldura unei incaperi iese prin ferastra si 50% din caldura solara patrunde in interior... tot prin fereastra. Devine astfel de necontestat ca, un sistem de protectie al ferestrei se poate transforma intr-o adevarata modalitate de economisire a energiei si a costurilor cu energia.
 
Intro
Necesitati
Spatiu
Stil
Consultanta produse
Masuratori si instalare
 
Galerie foto
Va invitam sa vizitati galeria noastra de imagini
Galerie foto
Pe scurt
Gama de produse
Valid XHTML 1.0 Transitional