Intro > Necesitati
 
Cauta
Necesitati
Nevoia determina intrebarile care apar atunci cand ne gandim la acoperirea ferestrei: "Ofera intimitate?, Va retine caldura in interior in perioadele reci sau aerul rece in timpul lunilor calduroase? Ce grad de control al luminii ofera?" In dorinta de a va ajuta sa va decideti potrivit importantei necesitatilor dumneavoastra, va prezentam aici principalele caracteristici functionale ale sistemelor oferite de Tehnologic.
Luminozitate si intimitate
Luminozitatea si intimitatea sunt strans legate. Luminozitatea se refera la o stare de spirit. Se refera la transformarea ambiantei si atmosferei unei incaperi. Se refera la controlul si difuzarea luminii. Si mai mult decat atat, poate face diferenta dintre o casa comuna si una extraordinara.
Orientarea si forma ferestrei
Ferestrelor care sunt mai mult inalte decat late li se pot asocia foarte bine sistemele orizontale, in timp ce ferestrele mai mult largi decat inalte sau care culiseaza sunt mai adecvate pentru sistemele verticale.
Usurinta in manipulare
Daca aveti ferestre sau alte suprafete care necesita acoperire la inaltimi greu abordabile un sistem motorizat va poate usura manevrarea produsului. Si nu in ultimul rand, puteti dispune de sisteme de manevrare fara snururi, un avantaj pentru siguranta copiilor sau animalelor dumneavoastra.
Eficienta energetica
Iata ce indica niste simple date statistice: 40% din caldura unei incaperi iese prin ferastra si 50% din caldura solara patrunde in interior... tot prin fereastra. Devine astfel de necontestat ca, un sistem de protectie al ferestrei se poate transforma intr-o adevarata modalitate de economisire a energiei si a costurilor cu energia.
Izolare fonica
Asa cum am invatat in scoala la stiintele naturii, sunetul este absorbit cand intalneste un obstacol. In cazul in care aveti o camera larga, in care se produc ecouri, materialele sistemelor de protectie ale ferestrei vor absorbi aceste sunete, imbunatatind simtitor acustica incaperii. Daca sunetul vine din exterior, in cazul in care locuiti intr-o zona zgomotoasa, materialele vor reduce din intensitatea zgomotoasa.
Scut UV
Asa cum un unguent special ne protejeaza pielea de actiunea razelor ultraviolete, asa si sisteme de protectie solara protejeaza interiorul incaperilor noastre. Lasate neprotejate, lucrurile de valoare din casele noastre vor avea aceeasi soarta ca si a pielii neprotejate: imbatranirea prematura.
Protectie
Daca aveti copii, siguranta acestora prezinta o mare impotanta. Snururile de actionare ale sistemelor pentru ferestre pot contribui la accidentari nedorite. Statisticile mondiale releva numeroase cazuri de accidente suferite de copii sau de animalele de companie.
Intretinere si curatare
Atunci cand sunteti convins ca ati gasit cel mai potrivit sistem de protectie solara, doriti de asemenea o asigurare ca acesta va arata la fel de bine o perioada indelungata.
Evaluare
Cumparand produsele Tehnologic, investiti in sisteme de protectie solara de calitate superioara, facute special sa se adapteze necesitatilor si spatiilor pe care le aveti la dispozitie. Aceasta este o investitie inteligenta.
 
Intro
Necesitati
Spatiu
Stil
Consultanta produse
Masuratori si instalare
 
Galerie foto
Va invitam sa vizitati galeria noastra de imagini
Galerie foto
Pe scurt
Gama de produse
Valid XHTML 1.0 Transitional