Intro > Consultanta
 
Cauta
Consultanta produse
Alegerea protectiei potrivite pentru ferastra dumneavoastra poate fi uneori dificila. Datorita varietatii existente in acest moment, cum putem sti care este solutia cea mai buna? Si care este sistemul cel mai adecvat nevoilor noastre?

Permiteti-ne sa va ajutam. Trebuie doar sa raspundeti la cateva intrebari si noi ne vom stradui sa va sugeram solutia cea mai potrivita pentru gustul si nevoile dumneavoastra. Va recomandam sa va ganditi la fiecare fereastra in parte, si sa modificati raspunsurile pentru fiecare caz/camera in parte.

Orientarea si forma ferestrei
Ferestrele care sunt mai degraba inalte decat late si se ridica/coboara sunt mai adecvate pentru sistemele orizontale, in timp ce pentru ferestrele mai mult late decat inalte sunt recomandate sistemele verticale. Va rugam sa alegeti:
Forme si aplicatii speciale
Aveti ferestre cu forme speciale (de exemplu: arcada, rotund, trapez), ferestre pentru mansarda sau culisante pe care doriti sa le acoperiti?Materialul
Tehnologic ofera o mare varietate de materiale. Va rugam sa alegeti materialul care prezinta cel mai mare interes pentru dumneavoastra:


Sistemul de manevrare
Tehnologic ofera multiple optiuni pentru a face mai usoara si sigura manevrarea sistemului de protectie al ferestrei. Doriti o solutie de acoperire care se preteaza la automatizari?Luminozitate si intimitate
In timp ce nevoia de control al luminii si cea de intimitate pot fi diferite, de cele mai multe ori ele pot fi satisfacute de un singur produs. Care este gradul de control al luminii si intimitate pe care il doriti de la un sistem de acoperire al ferestrei?
Unde se incadreaza sistemul dorit de dumneavoastra?Eficienta energetica
Ce importanta prezinta sistemul de acoperire a ferestrei in conservarea energiei si reducerea costurilor cu acesta?

Izolare fonica
Sunteti interesat de un sistem de acoperire al ferestrei care sa va reduca nivelul zgomotului in interiorul casei?

Scut UV
Este importanta protectia impotriva ultravioletelor pentru dumneavoastra? (pentru a evita decolorarea mobilierului)

Financiar...
Si nu in ultimul rand, incercam sa va ajutam oferidu-va posibilitatea de a opta pentru una din categoriile valorice in care am incadrat produsele noastre: