Intro
 
Cauta
Intro
Ce anume face ca o locuinta sa arate deosebit? Ce prioritati ne conduc atunci cand amenajam o camera? Grija fata de copiii nostri, preocuparea pentru linistea noastra sufleteasca? Intimitatea familiei sau cea a mediului de lucru? Armonia formelor, volumelor si culorilor ? Oricare ar fi demersul nostru, lumina ne influenteaza esential perceptiile si, in consecinta, starea de spirit. Culorile, formele, volumele, contururile, se definesc sau se estompeaza in functie de unghiul si intensitatea luminii, aparent schimbandu-se odata cu aceasta. Acordati-ne 10 minute si va vom impartasi cateva sugestii pornite din experienta adunata lucrand cu materiale care modeleaza lumina.
Necesitati
Daca stilul se refera la forma, nevoia se refera la functie. Daca stilul tine de subiectivism si intuitie, nevoia este intru totul obiectiva si logica. Nevoia determina intrebarile care apar atunci cand ne gandim la acoperirea ferestrei: "Ofera intimitate?, Va retine caldura in interior in perioadele reci sau aerul rece in timpul lunilor calduroase? Ce grad de control al luminii ofera?"
Spatiu
Cand discutam despre spatiu ne referim la spatiul unei camere. Chiar daca echipati toate camerele cu sisteme de protectie solara sau doar o singura fereastra, sfatul nostru este sa luati in considerare optiunile pe care le aveti pentru fiecare camera in parte. Dimensiunile incaperii, culorile, gradul de expunere la lumina naturala, si bineninteles, destinatia acesteia, au un rol important cand alegem sistemele de protectie ale ferestrei.
Stil
Stilul este relativ. Moda este intr-o continua schimbare, ca de altfel si gusturile. Chiar si limbajul folosit pentru a defini stilul este extrem de subiectiv (ce pare contemporan unora, poate fi ultramodern pentru altii). Pentru a va ajuta sa va definiti, rafinati, confirmati sau chiar sa va descoperiti stilul - folosind in acelasi timp un limbaj accesibil - am adunat pentru dumneavoastra mai jos cateva sugestii.
Consultanta produse
Alegerea protectiei potrivite pentru fereastra dumneavoastra poate fi uneori dificila. Datorita varietatii existente in acest moment, cum putem sti care este solutia cea mai buna? Si care este sistemul cel mai adecvat nevoilor noastre?
Masuratori si instalare
Odata cu trecerea timpului, o casa isi poate modifica forma, contribuind astfel si la modificare formei ferestrelor. Chiar si in casele nou construite, ferestrele nu sunt foarte bine proportionate. Din aceste motive , este destul de dificila precizarea dimensiunilor exacte ale unei ferestre.
 
Galerie foto
Va invitam sa vizitati galeria noastra de imagini
Galerie foto
Pe scurt
Gama de produse
Valid XHTML 1.0 Transitional