Intro > Masuratori
 
Cauta
Masuratori

O data cu trecerea timpului, constructiile se "aseaza", dimensiunile initiale, chiar si insesizabil se schimba, contribuind astfel si la modificarea formei ferestrelor. Chiar si in cazul caselor nou construite, ferestrele nu sunt intotdeauna egal dimensionate. Din aceste motive, este destul de dificila determinarea dimensiunilor exacte ale unei ferestre.

Cu siguranta o puteti face chiar dumneavoastra - si pentru asta va oferim mai jos o serie de recomadari - dar, va sugeram sa apelati la un ajutor calificat pentru masurarea si instalarea oricarui produs Tehnologic. Deoarece noi construim sisteme adaptate exact ferestrelor dumneavoastra, chiar si cea mai mica eroare de calcul poate face ca produsul sa nu se aseze corespunzator (neincadrare corecta, actionare defectuoasa, etc).

Acestea fiind spuse, daca totusi doriti sa masurati si sa instalati produsele fara ajutor, va recomandam sa tineti cont de urmatoarele:
     - masurati fiecare fereastra cu atentie (cu ajutorul unei rulete metalice), orizontal in partea de sus, centru si jos si vertical in ambele parti si la centru. Pentru a verifica daca fereastra are o forma regulata masurati si cele doua diagonale.
     - daca fereastra nu are o forma regulata, va recomandam sa aplicati sistemul deasupra ferestrei, astfel incat sa nu incomodeze deschiderea acesteia. Pentru a minimiza fantele de lumina ce pot aparea, va sugeram ca sistemul sa depaseasca cu cel putin 5cm atat lateral, cat si jos, dimensiunile golului de geam.
     - daca produsul aluneca in lateral spre dreapta sau stanga atunci cand este ridicat, inseamna ca fereastra nu este dreapta. In cazul acesta, este necesar ca dispozitivul de prindere sa fie deplasat pentru a compensa diferenta de nivel.


Detalii cu privire la masurare si instalare sunt disponibile pentru unele produse in sectiunea de Produse. Cu toate acestea, noi va recomandam sa consultati un reprezentant al firmei (dealer Tehnologic Grup) pentru a beneficia de o masurare si instalare profesionala a sistemelor de acoperire.

 
Intro
Necesitati
Spatiu
Stil
Consultanta produse
Masuratori si instalare
 
Galerie foto
Va invitam sa vizitati galeria noastra de imagini
Galerie foto
Pe scurt
Gama de produse
Valid XHTML 1.0 Transitional