Gama de produse > Sisteme pentru interior > Jaluzele
Cauta
Jaluzele orizontale
Jaluzele orizontale Aluminiu   Jaluzele orizontale Lemn
Tehnologic Grup® ofera o gama variata de jaluzele pentru interior si exterior. Oferta Tehnologic Grup include sisteme de protectie solara pentru interior si exterior, plase impotriava insectelor si solutii pentru deschideri rezidentiale si automatizari. Tehnologic Grup® ofera o gama variata de jaluzele pentru interior si exterior. Oferta Tehnologic Grup include sisteme de protectie solara pentru interior si exterior, plase impotriava insectelor si solutii pentru deschideri rezidentiale si automatizari.
Sunt ideale pentru ferestrele mai mult inalte decat late. Aluminiul confera o nota tinereasca, optimista ambientului. In functie de nuanta, lemnul creaza o atmosfera calda plina de intimitate sau una temperata, eleganta si plina de stil.
Jaluzele verticale
Jaluzele verticale Textil   Jaluzele verticale PVC   Jaluzele verticale Aluminiu
Tehnologic Grup® ofera o gama variata de jaluzele pentru interior si exterior. Oferta Tehnologic Grup include sisteme de protectie solara pentru interior si exterior, plase impotriava insectelor si solutii pentru deschideri rezidentiale si automatizari. Tehnologic Grup® ofera o gama variata de jaluzele pentru interior si exterior. Oferta Tehnologic Grup include sisteme de protectie solara pentru interior si exterior, plase impotriava insectelor si solutii pentru deschideri rezidentiale si automatizari. Tehnologic Grup® ofera o gama variata de jaluzele pentru interior si exterior. Oferta Tehnologic Grup include sisteme de protectie solara pentru interior si exterior, plase impotriava insectelor si solutii pentru deschideri rezidentiale si automatizari.
Se recomanda pentru ferestre mai mult late decat inalte. Materialul folosit poate filtra lumina de la semitransparent la total opac. Nepretentioase si foarte usor de intretinut, se pot adapta cu usurinta oricarui decor. Maximum de eleganta, ofera o buna izolare termica si un aspect deosebit.
Valid XHTML 1.0 Transitional