Intro > Necesitati > Luminozitate si intimitate
 
Cauta
Luminozitate si intimitate
        Luminozitatea si intimitatea sunt strans legate. Luminozitatea se refera la o stare de spirit. Se refera la transformarea ambiantei si atmosferei unei incaperi. Se refera la controlul si difuzarea luminii. Si mai mult decat atat, poate face diferenta dintre o casa comuna si una extraordinara.

        Cand vorbim despre intimitate, pozitionarea geografica conteaza. Daca locuiti in oras, ideea de intimitate se refera in mod special la a te feri de privirile curioase. Daca totusi locuiti intr-o zona mai izolata, intimitatea se refera la creearea unei senzatii de siguranta emotionala.

        Pentru mai multe informatii privind gradul de control al luminozitatii si intimitatii aferent fiecarui sistem, vizitati sectiunea Produse. Gradul in care produsele noastre vor indeplini nevoile dumneavoastra depinde in mare masura de materialele si caracteristicile pe care le alegeti. Cu cat materialul este mai transparent, cu atat gradul de control al luminii si intimitatii este mai redus. In mod contrar, cu cat materilul este mai opac, cu atat dispuneti de un control mai ridicat.
 
Intro
Necesitati
Spatiu
Stil
Consultanta produse
Masuratori si instalare
 
Galerie foto
Va invitam sa vizitati galeria noastra de imagini
Galerie foto
Pe scurt
Gama de produse
Valid XHTML 1.0 Transitional