Despre noi > Tehnologii
 
Cauta
Tehnologii
 
 
     Tehnologiile de fabricatie evolueaza rapid si ne impun un ritm alert de adaptare. Flexibilitatea proceselor noastre productive e sustinuta de utilajele de ultima generatie care ne permit un nivel ridicat de automatizare find in majoritatea lor echipamente controlate computerizat, ce pun in aplicare tehnologii de varf, capabile sa asigure o eficienta sporita si un timp redus de executie.
     Caracteristicile componentelor inglobate in produsul finit contribuie decisiv la atingerea nivelului de calitate pe care ni-l propunem. Fie ele pasive (materiale textile, plastice, metalice) sau active (motoare, senzori, automatizari), acestea provin in exclusivitate de la producatorii cei mai prestigiosi, recunoscuti pe plan mondial in industria lor.
     Precizia utilajelor si modul de organizare a productiei sustin calitatea constanta a intregii game de produse care ne poarta insemnele.
     Asa sunt masinile pentru debitarea si sudarea lamelelor pentru jaluzele verticale, sau debitarea si inserarea in scarita a lamelelor pentru jaluzelele orizontale.
     Plissé-urile sunt executate pe o linie dedicata de fabricatie avand la baza cea mai avansata tehnologie olandeza existenta in domeniu.
     Covoarele rulourilor de PVC sunt debitate tesute si fixate automat de o masina speciala urmand in scurt timp ca si rulourile exterioare de aluminiu sa fie produse in acelasi mod.
     Grilajele rulou sunt asamblate si armate cu ajutorul unui utilaj special.
     Vopsirea se executa in camp electrostatic urmata de uscare controlata in cadrul unei linii speciale de acoperire a suprafetelor.
     Astfel, strategia noastra de crestere a performantei tehnologice sustine profitabilitatea si adaptabilitatea firmei la un mediu de afaceri in continua schimbare, din ce in ce mai competitiv.
 
Despre noi