Despre noi > Echipa
 
Cauta
Echipa
 
 
     La Tehnologic se lucreaza in ritm sustinut. Profesionalismul, seriozitatea, dinamismul, grija permanenta pentru lucrarile contractate a celor 55 de angajati ai societatii, garanteaza rezultatul de calitate al muncii lor, mentinand respectul si increderea clientilor.
     O echipa inventiva si dinamica vine in intampinarea clientilor transpunand proiectele lor in solutii optime de protectie solara, deschideri rezidentiale sau automatizari pentru acestea.
     Misiunea Tehnologic este sa transforme in realitate dorintele clientilor, prin profesionalismul angajatilor.
     Intregul personal este integrat intr-un proces continuu de evaluare si pregatire pentru a mentine standardele de calificare stabilite.
     Stuctura pe departamente a firmei cuprinde : vanzari, marketing, productie.
     Departamentul de vanzari e animat de oameni inventivi, cu firi dinamice, si entuziaste.
     Atitudinea noastra fata de client presupune descifrarea atenta a situatiilor de rezolvat, fiind bazata pe studierea tendintelor pietei, precum si pe lucrul in echipa.
     Departamentul de marketing are ca sarcina principala promovarea imaginii firmei si a show-room-urilor proprii. Eficienta serviciilor noastre rezulta din alegerea celor mai bune strategii si medii de promovare.
     Departamentul productie, este partea nevazuta, care pune in opera toate cerintele clientilor nostri. Valoarea celor care il compun consta in bagajul de abilitati si cunostinte acumulate si transmise de-a lungul celor peste 16 ani de experienta.
 
Despre noi