Despre noi > Cine suntem
 
Cauta
Cine suntem
 
 
     Tehnologic a luat fiinta in anul 1994, la Braila. Firma a crescut constant de atunci, investind sistematic in utilaje, spatii de productie si, cel mai important, in oameni.
     Astazi, Tehnologic Grup este unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de protectie solara din Romania.
     Daca acum 16 ani incepeam cu o gama restransa de jaluzele interioare, in prezent oferta noastra cuprinde peste 80 de produse, destinate atat utilizarii in interior, cat si protectiei solare de exterior, dar si usi de garaj sau grilaje tip rulou. Pentru toate categoriile de produse oferim solutii de motorizare si automatizare (senzori, telecomenzi), precum si serviciile asociate : consultanta, masuratori, montaj, servicii in garantie si post-garantie.
     Tehnologic distribuie produsele sale pe cele doua principale segmente ale pietei, retaileri si beneficiari directi, aprovizionand peste 500 firme de profil la care se adauga o medie de 300 beneficiari directi anual.
     Echipa noastra numara in prezent 55 de angajati, iar spatiile de productie depasesc 4500 m.p.
     Asiguram direct sau prin reprezentantii nostri consultanta la nivel national, iar viteza de reactie a devenit un avantaj competitiv apreciat de colaboratorii nostri. Aceasta e sustinuta de capacitatea de a procesa rapid comenzile de a produce eficient, cu utilaje performante, de stocurile bine orientate fata de evolutia pietei si de sistemul de livrare / instalare bine pus la punct.
     In relatiile cu oricare din clientii si partenerii nostri urmarim de fiecare data sa intelegem corect cerintele acestora si sa livram rapid solutii de calitate, astfel incat orice colaborare sa poata fi calificata drept un succes. Suntem loiali partenerilor nostri si deschisi provocarilor profesionale oricat de complexe.
 
Despre noi